E humbur: Me ka humbuq Qeni

Pershendetje! Para dy ditesh me ka humbuq qeni, lagjia nr 5 Bathore, ju lutem kush e ka pare dhe me jep info me ben shume nder. Faleminderit,
Kontakt:
Zajmir Myrto +355682001660 12 Shkurt 2024 - 13:21:49