E humbur: Humbje Qeni Pastor Belg

Ka humbur fush kruje nje Pastor Belg ju lutem kush e gjen te kontaktoj te ky nr 0698556663 .Personi qe e gjen ka shperblim 100 mije leke .Ju lutem kush e shikon ta thirri me emrin Maksi i afrohet dhe nuk esht qen agresiv esht shum i dashur me njerzit.Ju lutem ju lutem kush e shikon te telefonoje ne numrin me siper ju lutem .
Kontakt:
Donald +355698556663 10 Shkurt 2024 - 17:59:35