E humbur: Samsung s23 ultra, i bardhe BERAT

Pershendetje, dje me ka humbur 1 Samsung S23 ultra i bardhe ne Berat ne zonen perblle divizionit. I kerkoj personit qe e ka gjetur ta dorezoje diku dhe jam gati ta paguaj me vleren qe ka telefoni ne treg se te dhenat qe kam me duhen me shume. Kam shume te dhena qe nuk jane bere back up nga 2020 deri tani. Faleminderit ,Gjithe te mirat !
Kontakt:
Kace +355696342665 7 Shkurt 2024 - 14:09:38