E humbur: PORTOFOL I HUMBUR

Tek lagja Luigj Gurakuqi ose me Sakt tek Koral Fish me ka humbur portofoli dhe brenda kisha dokumenta Gjermane te cilat jane teper te rendesishme , ju lutem kush e gjen te me kontaktoje tek numri 0694422860 kundrejt nje shperblimi
Kontakt:
Landi d +355694422860 5 Shkurt 2024 - 19:30:00