E humbur: Ka humbur nje portofol

Ka humbur nje portofol rreth ores 15:45 ne autobuzin e kombinatit , ka dokumenta me rendesi dhe nje shume te konsiderueshme parash , eshte ngjyre blu e erret modeli si ne foto
Kontakt:
Dionisa +355683620045 18 Dhjetor 2023 - 19:03:17