E humbur: Humbje cante dore me celesa

Kam humbur nje cante dore te zeze Calvin Klein ne urbanin Kombinat Kinostudio dt 15.12.23 ne oren 19.30.Ne cante kam celsat dhe sende personale me rendesi.Kush e ka gjetur te me kontaktoj dhe e shperblej.
Kontakt:
Daniel +355698207955 17 Dhjetor 2023 - 17:49:52