E humbur: Humbje e celularit.

Përshëndetje, ditën e hënë në dt.11.12.2023 rreth orës 15:50 më morën celularin tip Xiaomi lite 13 , gri me kllëf transparent, kur po dilja nga urbani i Sharrës te stacioni te 9-katëshet. Pas 3 minutash vira re që nuk e kisha celularin dhe e telefonova me celularin e mamit. Djali mu përgjigj, më tha të kthehesha ta merrja sepse po më priste te stacioni. U ktheva dhe ai e fiku më pas cel dhe nuk e hapi më. I bëj lutje djalit nëse e lexon këtë lajmërim të ma kthejë qoftë edhe kundrejt pagese, sepse kam shumë materiale dhe kontakte të rëndësishme për mua që lidhen me studimet e mia. 0682160824
Kontakt:
Arlinda +355682160824 17 Dhjetor 2023 - 02:02:25