E humbur: Ka humbur nje portofol kaf i markes THE BRIDGE.

Ka humbur nje portofol me dokumenta dhe pak lek. Ne portofol ka karte identiteti, karte banke dhe patente. Ka humbur afer restorantit PILO LALA GARDEN afer rotondos se Cermës.
Kontakt:
Bernada Fusha +355674825662 16 Dhjetor 2023 - 18:17:30