E humbur: Iphone 13 humbur

Pershendetje me ka humbur telefoni sot rreth ores 4:30 te mgjesit ne Autostrade esht me kaske blu dhe i thyer pjesa mbrapa…ju lutem kush e ka gjetur tme kontaktoj. 0688204429 Faleminderit
Kontakt:
Mevlud +355696300248 16 Dhjetor 2023 - 07:35:48