E humbur: Mace humbur

🆘️URGJENTE🆘️ Macja ka humbur qe ne 31.05.2023, familja po e kerkon deshperimisht. Ka informacione se macja eshte vjedhur dhe eshte shitur, komshinjt refuzonin ti hapnin kamerat dhe ka kerkuar pafund por pa asnje rezultat. Vajza pavaresisht te gjithave ofron shperblim 200€ mjafton qe macja te rikthehet. Lutemi ta postoni qe ta rikthejme perseri macen prane familjes. Humbur ne Korce 0699478007
Kontakt:
Suada +355699478007 7 Nëntor 2023 - 15:32:09