Ofertë pune: Kërkohet gazetar web dhe vox-pop

Kërkohet gazetar web dhe vox pop në JOQ Albania, part time. Te interesuarit te dergojne CV ne info@joqalbania.com
Postoi:
JOQ Albania +355699299998 Paga: 500 € 24 Maj 2024, Tiranë