E humbur: Ka humbur telefon samsung m32

Telefoni ka kapakun blu të errët dhe kellefin boje qielli fosforeshente. Humbi pranë një dyqani mishi tek rruga e barrikadave me 16 dhjetor ora 18:35-19:10 intervali kohor kur e kërkova telefonin sepse pak minuta para këtij intervali e përdorë për telefonata.
Kontakt:
Oltiona Nexhi +3552157470 16 Dhjetor 2023 - 22:49:02